Med några få ord.

2kommentarer

Jag har varit till socialtjänsten.
Jag har sån satans ångest så jag känner för att ta en överdos. Men jag tog min dagliga fix före jag gick och efter att jag kom hem. Kanske börjar min resa här mot ett nyktert liv, kanske skiter jag i allting. Men jag har varit dit och pratat.

Klarar inte av att skriva mer just nu.

2 kommentarer

Pierre

28 May 2009 01:31

ett stort steg, ge livet en chans. Jag har just idag förlorat en väninna, inte ens 24 fyllda i en överdos. Och hon ville inte annat än att leva, så visst jag vet att det är tufft en tid, men det finns lindring och det blir bättre och till slut bra.

Du får gärna kontakta mig om du känner för lite stöd, snacka lite skit bara.

MK

01 Jun 2009 10:20

Kul att läsa att du tagit ett steg mot ett bättre liv. Och när du väl är igenom det du behöver ta igenom, och som du kan ta dig igenom om du bara får rätt hjälp, har du ett annat val. Då kommer det att bli lättare än vad det känns nu.Din ångest är inte så konstig, du vet ju hur saker och ting funkar nu, när man inte vet hur det blir framöver kommer så klart ångesten, det vore konstigt annars. Det innebär ju också att ångesten kommer att avta, och som för de flesta kommer den nog att komma tillbaka då och då. Men med skillnaden att du nog kommer att kunna välja lättare. Så är det för mig nu iaf, jag har en jävla ångest just nu pga en massa saker som händer i livet, och som alla som varit beroende vet jag genvägen till lösningen, att kliva på igen, skillnaden är att än så länge fungerar de verktyg jag fått i en bra behandling/-ar.Jag tror att det kan bli likadant för dig, ge inte upp nu bara utan kämpa mot soc om det är det du måste göra!Allt gott och varm kram om du vill

Kommentera

Publiceras ej